Saltear al contenido principal

Itinerant

Inauguració i berenar
amb pregó i Turrunats Band

Divendres – 6 d’octubre
17:00
Tots els públics
Plaça del Círcol

Benvinguts al Festival de Titelles FIROBI a Vilassar de Mar, un esdeveniment ple de màgia i diversió que celebra la 27a edició. Aquest festival s’ha guanyat un lloc especial al cor del públic familiar, ja que està dedicat principalment a la primera i segona infància del poble.

La inauguració de FIROBI tindrà lloc el divendres 6 d’octubre del 2023 a la Plaça del Círcol de Vilassar de Mar, un espai emblemàtic que esdevindrà l’escenari perfecte per donar inici a aquesta gran celebració.

Per delectar els assistents, s’oferirà un berenar per a tots els participants, compost per deliciosa xocolata i pa. La cerimònia comptarà amb un pregó emocionant, que serà pronunciat per un personatge sorpresa.

A més, Els Turrunats Band realitzaran una petita cercavila, brindant una vibrant actuació que ens conduirà cap a la primera actuació del festival.

El programa del festival és ple d’emocionants actuacions de companyies de titelles. Des de titelles de guà, de fils, d’ombres fins a teatre d’objectes, cada presentació ens submergirà en un món màgic i ple d’imaginació. Serà una oportunitat única per gaudir de la destresa i talent d’aquests artistes de l’art dels titelles.

Prepara’t per submergir-te en un món maravellós i gaudir de totes les representacions que el Festival de Titelles FIROBI té reservades per a tu.

T’esperem per celebrar junts aquesta trobada plena de rialles, emocions i molta diversió!

Venda de entrades

GRATUÏT