Saltear al contenido principal

Parades

Fira d’artesans

Dissabte i diumenge (només matí)
11:00 a 14:00 i 16:30 a 20:00
Tots els públics
Carrer Sant Joan
festival de titelles firobi - 2023 - fira de titelles artesanes

A la fira d’artesans trobareu una varietat de paradistes que exhibiran i vendran els seus titelles artesanals. Cada titella és una obra d’art única acuradament confeccionada a mà amb dedicació i creativitat. Des de titelles de guant fins a titelles de fils i molt més. Podràs explorar un món fascinant de personatges i estils.

Els artesans estaran encantats de compartir les seves tècniques i coneixements amb tu. Podràs apreciar de prop el procés de creació d’aquests titelles meravellosos i descobrir l’amor i la passió que posen en cada detall. A més, tindràs l’oportunitat d’adquirir els teus titelles artesanals, portant a casa una peça única que et brindarà hores d’entreteniment i diversió.

Aquest esdeveniment especial dins del Festival de Titelles FIROBI és una celebració de l’art, l’artesania i la creativitat. Donar suport als artesans locals és una manera de valorar i preservar la tradició i el talent que es transmeten de generació en generació.

Així que no us perdeu l’oportunitat de submergir-vos en aquesta fira d’artesans al carrer Sant Joan, on la màgia dels titelles i la destresa dels artesans s’uneixen per crear un ambient únic.

T’esperem a la fira d’artesans!

Venda de entrades

GRATUÏT