Saltear al contenido principal

Tallers

Tallers de la Sol
Vine a fer el teu titella!

Dissabte – 7 d’octubre
11:00 a 13:00
Tots els públics
Plaça de l’Ajuntament
Tallers de la Sol - vina a fer un titella

Uneix-te a l’emocionant aventura de crear el teu propi titella. Com cada any, dissabte al matí, oferim una experiència única perquè nens i nenes donin vida als seus propis personatges a través de la màgia dels titelles, amb l’ajuda de Firobi i els seus pares o mares.

En aquests tallers hem preparat tres espais de creació de titelles, dissenyats específicament per adaptar-se a diferents nivells de dificultat i edats. Així, cada participant trobarà un entorn adequat i desafiador per explorar la seva imaginació i desenvolupar-ne la creativitat.

Imagina l’orgull i la satisfacció de crear el teu propi titella, un company de joc que t’acompanyarà a les teves històries i aventures.

A més, aquests tallers són una oportunitat única per submergir-se a l’esperit del Festival de Titelles FIROBI i connectar-se amb altres entusiastes dels titelles.

Et convidem a unir-te a nosaltres en aquest acte rellevant i emocionant. Vine i descobreix el poder de la creació i la imaginació als tallers de creació de titelles del Festival FIROBI. No us perdeu l’oportunitat de ser part d’aquesta experiència inoblidable!

T’esperem amb els braços oberts!

Venda de entrades

GRATUÏT