Skip to content
el conillet que volia pa de pessic - cacauet teatre - Firobi

Titelles i música

El conillet que volia pa de pessic

Cia. Cacauet teatre

Diumenge 20 d’octubre
10:30
Infantil + 3 anys
Sala Roser Carrau

Premi Drac d'Or al Millor Espectacle infantil / familiar – Fira de Titelles de Lleida, 2024.

“El conillet que volia pa de pessic” de la Cia. Cacauet Teatre és un encantador espectacle de titelles pensat per als més petits de la casa. La història ens porta a conèixer un conillet tendre i entremaliat que té un desig molt especial: menjar pa de pessic! A partir d’aquesta premissa senzilla, l’espectacle desenvolupa una narració plena d’humor, dolçor i aprenentatges sobre l’amistat, la perseverança i la màgia de compartir.

Amb una posada en escena colorida i acollidora, els titelles prenen vida davant del públic i guien els nens i nenes a través d’una aventura divertida i dinàmica. La companyia Cacauet Teatre utilitza música, diàlegs àgils i una interacció propera amb els petits espectadors per crear un ambient càlid i familiar.

“El conillet que volia pa de pessic” és una obra ideal per introduir els infants al món dels titelles i del teatre, amb una història que segur els farà somriure i emocionar. Un espectacle per gaudir en família que combina entreteniment i valors, deixant una empremta dolça en el cor de tothom.

Ftixa artística

Autor del text: Ramón Besora
Dramatúrgia: Marta Esmarats
Creació musical: Miquel Fletas
Interpretació: Marta Esmarats
Titelles i escenografia: Miquel i Montse Fletas
Coproducció: Cacauet Teatre i Fundació Miquel Martí i Pol